Underbara dagar

Kalimera, som man säger i Grekland. Hoppas ni alla njuter av sommaren och allt det innebär. Vi har hunnit njuta av de sista dagarna på vår vistelse på Mykonos sedan sist.

Vi hade  planerat besöka Kikis innan vi åkte hem, som är en liten grekisk taverna som ligger ganska långt bort eftersom den enda vägen är en liten kurvig väg som är så smal att på vissa ställen ryser man om man får mötande trafik.

 

Vi var på Kikis för tre somrar sedan och tyckte det var väldigt mysigt och genuint. Nu när vi kom var kön redan lång och ägaren stod med ett ganska ohövligt och inte så ödmjukt sätt och förklarade att det minst skulle ta 2 timmar och man fick inte lämna kön och han kunde inte bry sig mindre om man hade barn eller var gammal och inte kunde stå i gassande sol.

Vi bestämde oss för att ändra vår plan och drog till närliggandes vik, Panormos som visade sig vara en exklusiv beachklubb. Kan säga att det sög i inredningsnerven där inne och hjärnan gick på högvarv. Alla detaljer och materialval var helt fantastiska.

 

Det blev en riktigt skön dag med god mat, musik och underhållning av alla dessa människor från jordens alla hörn.

Sedan har vi mest bara slappat på vårt lilla favorit ställe Kostantin på Ornos beach. Gått morgonpromenader på landsbygden med kor, får och hästar, väckts av tuppen, ätit god mat och sett solnedgångar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s