Tredje gången gilt

Vi var hemma och vände bokstavligt. Tidigt tidigt torsdag morgon tog vi planet till Lissabon och sedan vidare till Marocko, Marrakech. Jag var ju där tidigare i år och kan ni läsa om min upplevelse här

Nu var jag här för tredje gången, men nu med min familj och en annan familj. Vi bodde på en otroligt vacker och mysig riad, El Fenn, mitt innanför Medinans mur.

Efter att ha fått ordning vem som skulle sova vart och fått väskorna på plats begav vi oss ut i medinans vimmel. Dock var det väldigt lugnt. Vi åt lunch uppe på Nomads tak terrass och det var jätte mysigt men varmt. Efter energiintaget tog vi oss ut i souken där vi bland annat handlade babouch till alla barnen.

 

Vi kom till det kända torget Jeema el Fna där vi alla kände att vi hade fått nog av värmen och shopping. Väl på riaden tog vi oss ett dopp i poolen och sedan blev det henna målning och en fantastisk middag uppe på takterrassen där vi kunde se över takåsarna och höra böneutropet i fjärran.

96ff4f13-69b5-42b7-b59a-7470a741f4ef
Jeema El Fna, Marrakech

Efter både en lång och innehållsrik dag med många intryck var det dags att vila inför den nya dagen som väntade…..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s