En dag på stranden…

Vi har efter några dagars bråk och tjafs, kommit till ro och kommit in i semesterrutiner. Det verkar vara så i vår familj att vi behöver några dagar att finna oss i ett lugnare tempo och umgås 24/7. Nu äntligen har vi funnit den där harmonin.

Vi börjar dagarna med en lång frukost på terassen med utsikt över havet och hamnen. Vi sitter och ser stora kryssningsfartyg komma och gå. Ganska ofta kommer det även en helikopter till en privat villa bara några hus ifrån oss och även det är spännande.

 

Sedan bär det av till stranden Ornos på krokiga smala vägar. Eftersom vi varit här tidigare så har vi hittat vårt favorit ställe här på Mykonos där vi spenderar de flesta dagarna.

 

Där i en solstol ligger jag och läser en bok om Spanien på 1400 talet, eller tittar på alla folk eller båtarna som ligger i den lilla bukten, medan de andra leker i vattnet. När det börjar klia i kroppen tar jag en promenad.

 

Till lunch blir det alltid grekisk sallad och kanske en grillad fisk eller som på bilden grillad haloumi. Älskar grekisk mat!!

 

Sedan händer det inte mycket mer, men det är väl det som hör semestern till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s