Gibraltar

Vi är mitt inne i den där tiden man får tusen besök. De som kommer vill ju gärna se sig omkring lite och i lördags blev det besök i Gibraltar.

Klippan ligger inte särskilt långt ifrån oss, men köerna in brukar ta ett bra tag. Den här lördagen hade vi tur och körde mer eller mindre direkt in.

Vi strosade runt lite på huvudgatan. Det är ju lite andra affärer och märken än vi har här. Kläder är ju inte billigare, men roligt att ha något som inte alla andra har. Jag passade på att köpa en parfym till sommaren då det är något billigare.

Efter ett tag slog hungern till och det var dags för lunch. Vi passade på att äta en typiskt publunch.

 

Innan vi åkte tillbaka till spanskt land tog vi oss till en av de sydligaste punkterna i Europa. Vi ser ju Atlasbergen ibland, men här ser man hur nära vi är Afrika och Marocko.

 

 

Man kan ju göra en del saker när man besöker ”the Rock” som Gibraltar också kallas. Som åka upp och se på aporna, besöka St Michaels cave eller gå  vandringsleden Mediterrean steps. Det är ju en otroligt fin utsikt om man kommer upp lite på klippan och det är riktigt vackert.

I morgon är det skolavslutning för killarna och det ska bli så skönt med lov. Snart är det även dags att packa resväskorna.

Ha en fortsatt fin eftermiddag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s