Sotogrande

Alla har vi våra små pärlor och en av mina är hamnen i Sotogrande. Det är en bit att åka för oss, men det är helt klart värt det. Det ligger i Cadizprovinsen och ganska nära Gibraltar.

På söndagar är ju nästa alla affärer stängda här så då brukar vi passa på att göra lite utflykter. I Sotogrande har de marknad på söndagar och även några små butiker är öppna.

36321b8a-4398-48ec-b9ca-43d5db93249b

Det är jätte mysigt att bara promenera runt i den fina hamnen, titta på lite antikviteter, gå in i någon butik och sedan sätta sig i solen och inta en lunch på någon av alla restauranger som finns. Om ni besöker Sotogrande en annan dag än söndag kan ni även kika in i någon av de fina inredningsbutikerna.

De har även häst poloturneringar på hypodromen som vi besökte för ett tag sedan som jag skrev om här. Det är en härlig atmosfär där man kan gå och titta på små stånd med smått och gott. Sedan är det ju ganska kul att titta på.

Nu har jag precis varit och renoverat mitt pass och id hos polisen. Så enkelt och smidigt till skillnad hur det var när jag skulle göra samma sak för 20 år sedan. Nu fick jag både id och pass direkt i handen, så underbart. Lika smidigt var det inte att renovera mitt svenska pass kan jag säga, så ibland är det faktiskt enklare här.

Nu ska jag fortsätta dagen här. Hoppas ni fått en fin start på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s