Försenade vårkänslor

Tycker tiden går så fort det här året. Känner att det kanske är dags att stanna upp lite, men vet inte hur. Jag tror jag längtar mer till sommarlovet än barnen. Det här året har jag inte riktigt känt av de där vårkänslorna som brukar infinna sig. Mycket tror jag för att vi har haft en ganska ostabil vår med ganska mycket regn.

Det här regnat har ju gjort att det naturen har blommat. Det har vuxit så mycket på bara några veckor. Dessutom har hettan inte kommit än och jag tycker det är underbart. 27 grader är liksom lagom.

Jag och hundarna kan fortfarande njuta av morgonpromenaderna. Om någon vecka måste man antingen gå upp riktigt tidigt eller gå ut sent med dem för värmen.

I går gick jag en eftermiddags promenad och det var så skönt. Det var några som fortfarande låg på stranden och njöt av de sista solstrålarna.

Det är mycket som förändras under de olika årstiderna. Här kan man se på färgen på havet och himmelen att vi närmar oss sommar. Även bergen ändrar färg. Tycker även ljuden låter annorlunda på sommaren. Sedan även om vi har fint väder nästan året om så blir folk gladare. Det blir dessutom ännu mer liv här med alla turister.

Nu är det i varje fall inte många veckor kvar tills sommarlovet. Här är det inte sommar förrän San Juan, den spanska midsommaren, den 25 juni. Vi har en väldigt fin sommar att se fram emot med besök från Sverige från familj och vänner och inplanerade resor, men framför allt tid till att umgås.

Hur är det med er? Längtar ni till sommaren?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s