En helg i London

Vi har spenderat helgen i ett soligt och livligt London. Vi har gått och gått, stannat till och fortsatt och gått.

Yngsta sonen önskade gå på fotbollsmatch i London till sin födelsedag (som egentligen är i juni), men då säsongen slutar innan fick vi åka dit nu. Matchen blev inställd i måndags, men vi fick en helg tillsammans i en stad barnen inte varit i, trots att besvikelsen så klart var stor. Andra önskemålet var att få se Big Ben. Ibland blir det verkligen inte som man planerat, det visade sig att de renoverar det kända klocktornet. Så det kändes lite ledsamt.

Vi hade i varje fall mysigt och fick se Londoneye, slottet, Harrods, Oxfordstreet, Carnabystreet och China Town bland annat.

Harrods är ju alltid en upplevelse. Köpte helt utsökta stora jordgubbar i finaste chokladen och små praliner som åts upp direkt. Matavdelningen är verkligen värd att ta ett varv i. Hade jag bott i London hade man ju helt klart köpt veckans bukett där (vid speciella tillfällen i varje fall) så fina blommor.

Dessutom bjöd London på riktigt fint vårväder och det uppskattas ju alltid.

Man borde ta sådana här mini weekends lite oftare. Man behöver egentligen inte göra så mycket mer än att strosa runt, äta lite lunch när hungern sätter in, ta en kaffe, prata, lyssna, bara umgås utan måsten. Det är verkligen kvalité. Dessutom perfekt att bryta av vardagen lite. Sedan man behöver faktiskt inte åka till ett annat land eller långt bort.

Nu är det inte många veckor kvar tills skolan slutar och visst skall det både bli skönt och helt underbart, men innan dess får man njuta och ta vara på allt det roliga innan.

Önskar er en fin eftermiddag. Vill även passa på att säga att jag uppskattar verkligen ni som orkat och velat göra ett litet avtryck med en kommentar eller ett gilla. Det värmer!

2 kommentarer

  1. Vad härligt
    Såna buketter saknar man i Spanien tycker jag.
    När vi var de med tjejerna för ca 1 år sen renoverade de också big ben

    1. Kändes som de byggde om hela stan och en renoverade en massa byggnader. Tyvärr har jag inte heller hittat någon bra blombutik. De har öppnat en nedanför F:s kontor som ser jätte fin ut. Skall se om jag får mannen att gå dit snart. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s