Långhelg

Här har vi haft långhelg, vilket har varit väldigt skönt. Vi har hunnit med att besöka ”la feria internacional de los pueblos” som är en som en internationell festival. Den hålls varje år och är ett riktigt trevligt inslag. Ett flertal länder erbjuder mat, dryck och underhållning som är speciellt för dem. Det är väldigt kul att prova på matkulterer från andra delar av världen som man annars kanske inte kommit i kontakt med.

De flesta länder bjuder även på underhållning i form av dans eller sång. Om man befinner sig nere runt Fuengirola under sista helgen i april kan jag varmt rekommendera denna ”feria”. Det är som en riktigt stor gatufest för stora och små.

Efter en dag med full ös, behöver man landa lite, så i söndags åkte vi upp till min farbror i byn och hade en riktig släkt lunch med så mycket mat att vi inte behövde äta middag.

Då vi som de flesta var lediga i måndags, passade vi på att göra en liten utflykt till Gibraltar. En miss var ju att kolla om det var bankholiday, men bra för plånboken, då nästan allt var stängt. Vi hade i varje fall en mysig lunch i hamnen och sedan strosade vi runt lite i stan innan vi begav oss hem igen.

Tiden går väldigt snabbt och vi är redan i maj, trots detta längtar jag efter sommaren. Jag längtar att få ha mer tid med barnen och tid som familj. Ser ju också hur fort de växer och snart är man som förälder inte prioritet nummer ett utan kompisarna kommer före. Det gäller att njuta och verkligen ta varje tillfälle att umgås med dem. Samtidigt som de kan driva mig till vansinne kan ingen att få mig att skratta så mycket som killarna och känna att hjärtat rinner över av kärlek.

Önskar er en fin vecka (trots att den är kort) och en fortsatt fin dag!!!

Maj du är mer än välkommen!

 

 

 

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s