Vårtecken och påsklov

Tiden går så fort här och även om påsken är tidig i år känns det som det går extra fort i år. Jag har även svårt att hålla koll på dagarna.

 

Pojkarna har påsklov och även om vi inte legat på latsidan så är det skönt att kunna ta det lite lugnare på kvällarna och sova lite längre på mornarna. Tror alla känner så. Oftast är det ju stressen med att passa alla dessa tider som gör att man lätt blir gnällig.

Vi har efter några kalla och regniga dagar fått riktigt fint väder. Det är riktigt varmt och man bara känner hur det nästan knakar i naturen. Apelsin och citronblommorna luktar så gott och påminner oss om att det är vår. Så härligt!

I vår lilla trädgård så är det även full aktivitet på bina som surrar. Fåglarna håller symfonier från det att solen går upp och färgerna håller på att ändras. Det blir ett annat ljus. I vår lilla bäck i vår dal hör man vattnet porla vilket är ett gott tecken. Till sommaren kommer det att vara torrt och ett minne blott.

Snart kommer vi att kunna njuta av ljumna kvällar och solnedgångar och förhoppningsvis en och annan soluppgång. Visst är det sant att man njuter så mycket mer om det varit lite jobbigt på vägen. Nu är det dags att njuta efter en kall vinter.

Passar på att önska er alla en glad påsk med förhoppningsvis mycket solsken och fina stunder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s