Lite sent….

Det har snart gått två månader på detta år och tiden har bara svischat förbi.

Mitt år började inte riktigt som jag tänkt mig. Vi vaknade till regn i nästan två veckor.

koh-samui-11

Har aldrig sett så mycket vatten i hela mitt liv. Vi var på vårt älskade Koh Samui, Thailand som visade en sida som vi trots många besök inte var vana vid.

Så här såg det ut mest hela tiden vi var där.

Konstigt nog trots att vi faktiskt stundom tyckte det var ganska hemskt då vi såg mångas hem och levebröd förstöras med allt vatten och ständigt var oroliga, så tror jag ändå att det är de positiva glimtarna som tar över. Kanske just för att det regnade så mycket hade vi chans att komma människorna lite närmare.

Jag blir lugn när jag tänker på denna ö och en vacker dag kanske jag lyckas få denna känsla här i vår hektiska vardag. Det är ju i slutändan det som är det viktiga hur vi känner oss och hur vi mår.

Dessutom så fick jag vara tillsammans med min familj och goda vänner och trots att det inte blev som vi hoppats på bär vi med oss ett minne värt så mycket.

Jag hoppas ert år har börjat bra och att ni detta år har chans att samla på er många fina minnen.

Ps. och jag skall försöka bli lite bättre på att kika in här….

2 kommentarer

  1. Den där första bilden skulle lika gärna kunna vara vår pool här i Spanien… Vilken vinter vi har haft! Hua!

    Men nu anser jag att det har vänt! 20 grader i luften, mycket varmare i solen, poolens termometer säger 15 grader så än dröjer det innan lusten att sätta fötterna i den infinner sig. Dessutom så är vattnet alldeles brunt efter lluvia de barro som kom över hit från Sahara. Tack så mycket, liksom …

    Ha en riktigt skön vecka nu! Kramar i massor!

    1. Vi behöver ju regnet. Du kommer att få se skillnaden när våren intågar, vilken skillnad det kommer att vara detta året. Det kommer att blomma i alla regnbågens färger, vilket jag saknade förra året. Sedan ”la calima”, hade jag kunnat vara utan;). Hoppas ni också haft det fint och att ni hittat på en massa roligt och njutit. Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s