En perfekt dag

I går var en av mina bästa och finaste vänners möhippa.

Jag tror att det var en av de bästa och mest perfektaste dagarna på väldigt länge.

Vi började dagen tidigt med paddelsurf (SUP)  vid stranden Las Yucas.

elins-mohippa-5

Vi hade anlitat en instruktör, Rocio som var helt fantastisk. Hon gjorde inte bara padelsurf utan även pilates och yoga. Så när vi började bli lite säkrare på brädan tog hon ut oss för att göra några övningar.

Vissa av oss hade mer fallenhet för paddeln medan andra var mer i vattnet, men den gemensamma nämnaren var att vi alla tyckte det var så kul. Det var en sådan fin upplevelse. Temperaturen i Medelhavet är just nu perfekt, 29 grader och trots att det var en del vågor så var vattnet när vi kom ut en bit kristallklart och vi såg en massa fiskar.

elins-mohippa-13

Fler än en av oss kommer nog att prova på den här sporten som blir mer och mer populär här. Vi är ju så privilegierade på Costa del Sol att vi kan utöva vattensporter även under vinterhalvåret.

Här är det som sagt fortfarande sommar och att sedan efter paddelsurf och lite lunch var det fantastiskt att spendera eftermiddagen här.

Poolterrassen och infinity poolen på Double Tree by Hilton i Reserva del Higueron är helt fantastisk. Vi badade, skrattade och kände oss så lyckligt lottade.

elins-mohippa-29

Resten av dagen fortsatte i samma anda. Tror att alla som kunde närvara under denna dag somnade både mättna, belåtna, lite ömma i musklerna och med ett leende på läpparna.

Önskar er alla en fortsatt fin helg, än är det inte måndag!

 

 

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s