Ny start

Mitt i sommarvärmen började mina barn höstterminen idag. Hösten som för tillfället känns väldigt långt bort. Spanjorerna har fortfarande semester och njuter av sol, bad och sena nätter.

Denna sommar har en massa idéer legat och grott och kanske faktiskt mognat, så nu känner jag mig redo för ett nytt kapitel. Jag har även ett jätte fint projekt som jag väntar på att få sätta tänderna i, men först är det en massa byråkrati och pappersarbete som skall bli klart.

Jag hoppas på en kreativ höst som förhoppningsvis kommer att få min ide att blomma. Det kommer ju naturligtvis kräva mycket jobb också, men den som vill komma någon vart här i livet måste ju kämpa. Som min gamla lärare la upp på sin Facebook sida häromdagen ”Det är bättre att säga ”det gick inte” än ”det går inte”.

creativity 6

Har även några resor planerade och ett mycket efterlängtat bröllop att se fram emot, så den här hösten ser ut att bli riktigt bra.

Hur ser er höst ut? Planerade resor? Roliga händelser att se fram emot?

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s