Ny familjemedlem

1 September så blev vi adoptivfamilj till en liten valp som förlorat sin mamma. Han var endast 6 veckor när han kom till oss och det var som att ha en nyfödd bebis hemma.

Nelson 7
Nelson 6 veckor

Här i Spanien finns det otroligt många hundar som blir vanvårdade, bortlämnade eller övergivna. Det är så många som är i ett akut behov av ett hem. Det finns hundar av alla raser och storlekar på hundhemmen som söker en ny familj att komma till.

Vi hade inte riktigt tänkt skaffa en ny hund så snabbt, men ödet ville annorlunda.

nelson 4

Nu är lille Nelson en av oss och trots väldigt mycket jobb så ger han så mycket kärlek och härliga skratt.

Vår Jack Russel, Eto har nu slutat ignorera den lille och har istället tagit rollen som pappa. De kan leka i timmar och för oss är det fantastiskt att se. Vår lilla energi knippe, Eto blir av med massor av energi och Nelson blir stimulerad.

Nelson 6

Nelson har redan fått sitt chip, där man kan se vem ägaren är och de första vaccinen. Det är mycket att hålla reda på, men vi får naturligtvis hjälp av vår veterinär. Hon håller koll på när rabies sprutor skall tas eller vad som behövdes när vi tog hunden till Sverige.

Det skall bli väldigt spännande att se vad det blir av Nelson för vi vet inte så mycket mer om föräldrarna mer än att de säger att de är båda boxer, men svarta boxer existerar inte så det är helt klart en annan ras inblandad. Vi vet heller inte om han kommer att bli stor eller en mellanhund. Just nu njuter vi i alla fall av den lille valpen och av att ha en ny familjemedlem i hemmet.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s