Då var det slut

Japp då var det slut på sovmornar och långa frukostar som ibland sträckte sig långt in på dagen. Slut på att inte behöva tänka så mycket utan att ha tid att lyssna och prata om allt som rör sig i mina barns huvud, så mycket klokhet och tankar i sån tidig ålder. Slut på kvällar som sträckts sig långt in på små timmarna.

Sommar 2015 9
Chiclana, St Petri

I morgon börjar skolan och så de har längtat. Jag förstår att det börjar bli långtråkigt att hänga med mamma hela dagarna. Själv tycker jag det har varit fantastisk att få så mycket tid med dem.

Sommar 2015 3
Drottningholm, Stockholm

Chiclana, Mykonos, Köpenhamn och Stockholm känns så avlägset redan. Igår när vi satt och pratade kände jag hur mycket jag längtade tillbaka till ön med de vita husen, det turkosa vattnet och fantastiska solnedgångarna. Mykonos var nog sommarens höjdpunkt och kommer att bli ett kärt och värmande minne nu under hösten och vintern.

Sommar 2015 8

Sommar 2015 5 Sommaren 2015 4

Trots att sommaren varit bra blir jag ständigt påmind av det stora tomrummet som vår älskade hund Kika lämnat. Det är tur att hösten har mycket att erbjuda och vi har mycket att se fram emot, så att det kanske inte känns så tungt när kvällarna så småningom blir kortare och mörkare.

Just nu har vi fortfarande sommarvärme och den lär hålla i sig i flera veckor till. Nu har snart sista dagen på sommarlovet passerat och jag vill inte riktigt släppa taget, men ibland måste man gå vidare för att kunna ta in allt nytt som finns att upptäcka och lära sig.

Då var det slut på sommarlovet för den här gången, men som alltid bär vi med oss en massa minnen, dofter, bilder, känslor som gör att somrarna är nog en av de årstiderna de flesta längtar mest till. Eller vilken är er bästa årstid?

Sommar 2015 1
Mykonos

Sommar 2015 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s