Sammanfattning

Nu var det ett tag sedan jag var inne här. Jag har hunnit vara i Köpenhamn och njutit av en riktig familjehelg med Zoo och Tivoli, sedan en vecka i Stockholm och Formex.

Köpenhamn
Köpenhamn
Formex
Formex

Köpenhamn levererade som alltid. Vi hade otroligt tur med vädret trots några regnstänk. Vi besökte Köpenhamns zoo som var helt ok. Jag är inte jätte förtjust i djurparker då jag helst skulle vilja se djuren i sin naturliga miljö. Vi hade i varje fall en fin stund.

Köpenhamn (2)
Köpenhamns zoo

Sedan blev det naturligtvis ett par rundor på Ströget och en massa shopping. Jag hade gärna tagit på mig mina nya kläder, men jag kommer nog få vänta i varje fall två månader till innan det är aktuellt med höstkläder här.

Vet inte vad det är som gör att stämningen är så härlig i just Köpenhamn, men jag älskar att strosa runt och titta i affärer och alla människor.

Naturligtvis blev det en tur till Tivolit. Att se glädjen i barnens ögon gjorde att jag lyckades glömma bort för en ganska lång stund mina ömma fötter och att det var ganska kyligt. Vet inte hur många gånger de åkte berg och dal banan.

Tivoli
Tivoli

När vi kom hem var det typ bara att packa om och det var dags för en vecka på Formex medan mamma och pappa tog hand om barnen.

Sammanfattningen av Formex är nog, väldigt rolig, många skratt och samtal, möten med nya och gamla bekantskaper, skavsår, inspiration, idéer och en massa massa med vackra ting. Är så tacksam att jag fått chansen att få vara med om en sådan rolig händelse som ger så mycket både professionellt, men även personligt.

Formex aug 2015 3

Formex aug 2015 2

Jag hoppas att jag fått tillräckligt med inspiration och energi nu när jag skall ta tag i plugget nästa vecka. Den 31 augusti börjar allvaret här. Det kommer nog bli tufft då det fortfarande är väldigt varmt, men vi får ta en dag i taget.

Barnen är förväntansfulla inför det nya skolåret och vi har en massa spännande att se fram emot. Så det skall förhoppningsvis bli en bra höst. Jag vet att ni i Sverige redan är tillbaka till vardagen och jag hoppas att övergången gått relativt smärtfritt.

Ha en fin kväll allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s