Vänta inte med något tills i morgon som du kan göra i dag!

De första dagarna här på Mykonos reste vi runt en hel del. Vi åkte på varenda liten landsväg som fick en att hämta andan mer än fler tillfällen. Ibland för vyerna och ibland för man trodde att man skulle krocka. 

  
Vi såg fyren i Armenistis, vikarna med korallrev och turkost vatten, vi såg et kargt landskap där det nästan inte finns något grönt, vi såg öar i fjärran och båtar i alla storlekar. 

Vi åt lunch på den kända restaurangen Kikis som folk står i timmar på att få ett bord. I väntan bjuder de på rosé vin från en bag in box och vatten till de törstiga. 

 

Kikis, Agios Dostis
  
Kikis, Agios Sostis
 
Det var så gott och stämningen var helt fantastisk. Som ni ser på bilderna är det väldigt enkelt. 

Sedan blev det ett dopp i havet innan vi drog vidare. 

   
   
Vi hade så många planer, men en bruten tå och luftvägskatarr satte stop på fler vågade äventyr. Det hör ju som sagt till våra resor att få in ett sjukhus besök. 

Vi har i varje fall haft helt fantastiska dagar och vårt hotell som ligger på södra sidan av Mykonos, Agios Loannis, är helt fantastiskt. 

  
Men jag kan säga så här, är glad att vi inte väntade med att utforska ön för då hade det aldrig blivit av. Ibland i livet väntar vi på bättre tider, men den bästa tiden är NU! 

1 kommentar

  1. Fina bilder! Länge sedan jag var i Grekland nu, faktiskt innan vi fick barn. Jag skulle inte vilja leva i ett så pass kargt landskap (grönt och frodigt passar mig) men härligt för en semester! Inte minst havet och baden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s