Chiclana och sommar

Vår sommar börjar alltid i Chiclana även om det i år blev det något senare än vanligt. Chiclana, där man upplever de mest fantastiska solnedgångar.

Trots att både jag och mannen den här veckan kör på som vanligt så är det sommar och vi har njutit av vänner, båtåkning och alldeles för sena kvällar.

Chiclana 4

Chiclana 3

Jag passar dessutom på att njuta av de där mornarna tillsammans med killarna, då vi tar oss tid att prata eller bara mysa i soffan innan vår dag tar dess början.

Chiclana 5

Vi är nu alla bruna och solen har färgat ljusa slingor i våra hår. Snart börjar även den riktiga semestern som vi alla längtat efter så länge.

Chiclana 6

Chiclana 2
St Petri, Chiclana

Den där semestern då man får äta hotellfrukost, strosa runt på en strand någonstans, äta lunch på något nytt ställe, ta ett glas rosé, äta glass i mängder, bada och sola tills man tröttnar och se solnedgångar. Den där semestern då man har tid, tid att lyssna, läsa, känna och vara närvarande. Den där semestern där man får uppleva nya äventyr, platser och träffa nya människor, det är just den semestern vi längtat efter.

Chiclana 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s