Bästa medicinen

Helgen gick som vanlig alldeles för fort förbi. 

I morse kändes det inget vidare. Efter att mitt i natten ofrivilligt blivit tvungen att städa både vardagsrum och kök, då en av hundarna blev dålig, så ville inte riktigt kroppen när det var dags att starta dagen. 

På schemat hade vi i varje fall ett födelsedagsfirande hos våra vänner, som bor i byn, vilket både jag och killarna såg fram emot. 

För mig är den bästa medicinen när det känns lite motigt att umgås med mina vänner. Eftersom jag har mina närmsta långt bort, blir mina vänner mitt stöd och min familj. Vi umgås i våt och torrt och jag vet att oavsett vad som händer finns de där för mig. Vårt fina gäng har börjat öka i antal, med små underbara energiknippen. Idag firades en av dem sin första födelsedag. Efter ett par timmar med en stor dos sol, mat, dricka och underbart sällskap kändes allt på topp igen. 

Vi var tre glada och väldigt mätta personer som lämnade kalaset. Ser fram emot nästa träff som jag hoppas blir snart igen. 

Önskar er alla en fin fortsatt kväll och en fantastisk start på den nya veckan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s