En ljummen kväll i Malaga

Efter några dagars skidåkning var vi hemma igen. Då vi har några dagar kvar på sportlovet passade vi på att åka till Malaga i torsdags.Den här staden med små gränder, promenadgator, små butiker och full av liv. 

Varje gång ser man något nytt, som den fina väggmålningen. Sedan är det alla minnena som dyker upp, som den här gamla gamla kiosken där man handlade tidningar när man pluggade på Universitetet. Alla dessa timmar på diverse cafén där man studerade tills ögonen gick i kors. Uteställena där man spenderade många av roligaste och galnaste kvällarna i livet. Sedan dessa gamla byggnader och fasader som jag är så förtjust i. Vad kan jag säga jag älskar Malaga. 

Vi avslutade kvällen med tapas på Lo Güeno, som är en av de äldsta restaurangerna i Malaga. 

Då kvällen var ljummen, 19 grader, så var promenaden till bilen riktigt behaglig och vi hoppas att värmen är här för att stanna. Idag är det dia de Andalucia och den skall firas på allra bästa sätt med en hel hög med vänner och familj. 

Ha en underbar lördag ni med!

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s