Vår

Det var ett tag sedan. Jag har haft för mycket tankar och känslor så jag har inte kunnat koncentrera mig. Dessutom så även om det kanske inte känns så är våren på väg här i Spanien. Det vet alla ni som är allergiker och vi som har rinit (som du kan läsa om här). Det är många som tror att de är förkylda, men det är att naturen är i full blom.

vår 4

Den här tiden som är så fantastisk då naturen vaknar efter vintern, allt är grönt, knopparna brister, blommorna skiftar i regnbågens alla färger, luften börjar bli varmare och kvällarna längre.

Vår 1

I dag var det plötsligt fredag efter en vecka med upp och nedgångar, mycket känslor och mycket snytande och kliandes i ögonen. Det jag tar med mig är mina klippor till vänner som jag inte skulle klara mig utan.

vår 2

Idag börjar även vårt sportlov, äntligen är vår lilla familj samlad och vi skall få tid att umgås, busa, njuta och säkert bråka och tjafsa lite (men det hör liksom till).

Hoppas ni alla njuter av helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s