Promenad till byn

I dag fick det bli en promenad till byn Benalmadena Pueblo istället för gymet. Hade en del ärenden att göra och då tid är något jag har ont om så fick jag köra två flugor i en smäll. Jag parkerade bilen vid det buddistiska templet, La Estupa och promenerade in till byn. Jag fick motion och jag fick mina ärenden gjorda.

Det är verkligen fint så jag njöt verkligen av promenaden, vyerna och den friska luften.

11 feb 2015 2

11 feb 2015 3 11 feb 2015 1

Det är fortfarande kallt, men luften känns annorlunda idag och det luktade vår i luften och fåglarnas kvittrande tog inte slut.

11 feb 2015 4

11 feb 2015 5

11 feb 2015 6

När man väl kommer hem blir man riktigt misstänksam när ingen av hundarna kommer och välkomnar mig. Jag smyger mig fram och finner gänget och jag i soffan och de vågar knappt röra sig för de vet och jag vet att de är på en plats de inte bör vara på.

11 feb 2015 8
Oooops är du redan hemma!!

Hur har er morgon varit?

4 kommentarer

  1. Härligt! Sötkorvarna i soffan ser galet förvånade ut, själv glömde jag att den lilla slutade tidigt i skolan, så det blev att skamset dra sig hemåt tidigt från jobbet och säga tack till söta grannen som hjälpte lilla E att ringa mig.

    Precis dom det ska vara.
    Stress 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s