Livet

Det här med livet är knepigt ibland och visst är det inte alla dagar som känns underbara och lyckliga, men varje dag finns det något fint man kan bära med sig.

Idag har jag turen att många fina saker har hänt och de får jag ta till de dagarna som känns lite jobbigare. Man får göra en balansgång helt enkelt.

Tänk snart fyller jag 40 och det har fått mig att tänka på allt fint jag fått vara med om genom åren.

Koh Samui

Alla soluppgångar och solnedgångar, alla resor, alla olika hem jag bott i, under ungdomen tror jag att jag flyttade mer än 7 ggr om det ens räcker, alla dessa människor jag träffat, knäppa, galna, fina, underbara och några som kommer att finnas i mitt hjärta för resten av mitt liv, alla jobb jag har haft, vissa roligare än andra, men alltid med lika hög arbetsmoral, alla studier och skolor jag gått i och studerar gör jag än, all sorg när man mist någon eller personen försvunnit ur ditt liv, all kärlek, men det största av allt att få vara del av min lilla underbara och tokiga familj som inte är perfekt någonstans, men ger mig så mycket glädje. Just det är livet!

Three guys
Mina tre i Tarifa

4 kommentarer

    1. Tack! Vad fint, livspärlor. Ja man får samla på sig massor av livspärlor så man kan sitta på åldernshöst och tänka tillbaka med ett stort leende på läpparna😊. Kram

  1. Så fint skrivet! Tycker efter jag har fått barn att tiden går så himla snabbt! Försöker att ta vara på varje sekund av livet och njuta istället för att oroa sig över saker som är oviktiga i det långa loppet! Umgås med människor som ger en energi & glädje, och göra saker man älskar! Bort med allt det andra!! 🙂 Så glad att vi har lärt känna varandra, även om vi aldrig träffats! En dag så!! 🙂 KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s