Många bollar i luften

God kväll kära ni! Tänk vad annorlunda man ser saker och ting när man tycker det är roligt. I dag har tiden bara svischat förbi och jag skulle kunna sitta här i flera timmar till, men nu är det dags att vara mamma och fru en liten stund, vilket också är kul.

Jag har fått ett eget litet arbetsrum som jag jobbat på hela gårdagen. Jag städade och bar möbler tills hela kroppen värkte. Trodde faktiskt inte jag skulle kunna röra på mig idag, men några timmars vila gjorde underverk.

Just nu ser det inte mycket ut för världen, men det kommer att bli riktigt bra när allt kommer på plats.

Så idag har jag försökt få ordning på all information och kontakter jag fått under mässorna, både FORMEX och Maison et Objet. Mellan mail och telefonsamtal har det pluggats och sedan har jag strykt lite kläder, skött markservicen då äldste sonen fått maginfluensa och sprungit upp och ner som en liten jojo och sedan har även ett par gardiner kommit upp. Om mina grannar ser mig under dagarna undrar de nog vad jag håller på med. Jag har så svårt att sitta still och speciellt när jag får en ide eller något kommer upp i huvudet.

Det är fint att ha ett kreativt sinne, men ibland kan det bli lite många bollar i luften.

Jag har även fått lite ordning på alla bilderna jag tog i Paris, här kommer några som jag tycker är fina. I hallen med etnisk dekoration fann jag mina favoriter och det var även där jag tyckte det var mest inspirerande att gå runt.

Maison et Objet jan 2015
FS Home
Maison et Objet 2
Dialma Brown

Maison et Objet 4

Det var mycket trä gärna återvänt, mönster av olika slag, mycket mässing, koppar och aluminium och inspiration från både Asien och Afrika.

Maison et Objet 6
Taller de las Indias

Maison et Objet 1
FS Home

Nu håller jag tummarna att vi andra klarar oss lindrigt undan fluensan och att morgondagen blir lika bra och händelserik som idag.

Hoppas er vecka också började riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s