Villa Padierna en dröm i Estepona

Hej kära ni! Under årets första veckor har det hänt mycket. Jag har hunnit med FORMEX-mässan i Stockholm och nu kom jag hem från mässan Maison et Objet i Paris och där emellan har jag hunnit träffa mina vänner och tillsammans firat en 70-åring.

I lördags samlades ett härligt gäng på stranden i Estepona på Villa Padiernas beach restaurang för att fira vår kompis mamma.

IMG_5658

IMG_5657

IMG_5665

Sol, hav, strand, god mat och många härliga skratt som fick kroppen att bubbla. Festen fortsatte på Hotellet Villa Padierna som är som en dröm.

IMG_5660

IMG_5663

IMG_5662

IMG_5664

IMG_5659

IMG_5756

IMG_5755

Här hade jag helt klart kunnat spendera en helg, eller vad säger ni?

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

3 thoughts on “Villa Padierna en dröm i Estepona”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s