Hektiska dagar

God kväll allihopa! Det var ett tag sedan, då det har varit mycket med studier och nu är jag och gästspelar på Formex mässan i Stockholm.

Jag hjälper min underbara vän Madde i Rivièra Maison:s stand. Rivièra Maison är nederländskt och märket föddes i en liten blombutik. Att det skulle bli så här stort och att de år senare skulle ha allt från bad till utemöbler och säljas i ett flertal länder i hela Europa hade nog aldrig det lilla familjeägda företaget kunnat drömma om.

Mässan är givande, gamla kunder, nya kunder, många frågor, mycket folk, lite folk, accesoarer, möbler, många intryck, ont i fötterna, men framför allt så roligt att få chansen att vara med.

2015/01/img_5496.jpg

Jag har träffat så många spännande och färgstarka personer. Sedan vilken guldgruva det är med mässor när det gäller inspiration. Visst efter ett tag blir man trött, men jag som älskar att ta bilder tar gärna fram dem efter ett tag och då ser man allt i ett annat ljus.

Jag tror jag aldrig kommer att tröttna på det här med inredning. Om man vågar så finns det hur många stilar och möjligheter som helst.

2015/01/img_5498.jpg

2015/01/img_5497.jpg

Dagarna har gått så fort och det är ju så det är när man gör saker man tycker är roligt och brinner för. Trots den nu ganska ömma kroppen och väldigt lite sömn ser jag fram emot morgon dagen.

2015/01/img_5499.jpg

Nu är det inte långt kvar på den här dagen, men jag önskar er en trevlig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s