Året som gått…

Året som gått har med facit på handen varit tufft. Jag känner det nu när jag kan andas ut lite. Det har varit mycket sorg, men många skratt också och massor massor av kärlek från vänner och familj.

imageimage

Har även haft chansen att dela många fina stunder med personer som betyder mycket för mig och jag har besökt fantastiska platser.

Sitter här i solen och är helt varm. Tankarna som infinner sig är helt annorlunda än för ett år sedan. Har inga direkta förhoppningar inför 2015. Det blir som det blir ändå. Det mesta hänger på en själv, men ibland tar livet sakerna i egna händer och då har man inte en chans.

Det här året har ändå lärt mig att ta vara på tiden, stunden eller ögonblicket. Att krama mina barn kanske en gång för mycket och spendera all tid jag bara kan tillsammans med dem. Att hellre säga förlåt och jag älskar dig en gång för mycket än att aldrig mer kunna säga det till personen som gör hela ditt liv värt att leva. Att ha kul och spendera den lilla tid vi har här med personer som gör dig lycklig. Livet är så vackert och fantastiskt, men ack så skört!

Ta hand om er och med detta önskar jag er ett gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s