Så glad

Hej kära ni! Vad jag har längtat tills den här dagen skall komma och jag tror inte jag är den enda. I morse kände jag inte av den där tröttheten som jag varje morgon bara fått ignorera. Nu är det sista dagen på terminen, barnen har äntligen jul ledigt och trots att jag själv kommer att bli tvungen att studera under lovet så känns det så skönt.

December månad gick alldeles för fort, men jag har stundoms stannat upp och njutit av soluppgångar och solnedgångar som är så vackra att man kan liksom inte sluta titta.

19 dec 2014 5

Jag gillar inte vinterhalvåret så mycket, men jag har börjat uppskatta den mer och mer. Speciellt då naturen bjuder på så vackra skådespel.

19 dec 2014 4

Sedan är det otroligt skönt att känna ”lite” kyla på morgon och kväll. För oss här på solkusten är ironiskt nog ca 12-15 grader väldigt kallt som sedan under dagen går upp mot 20-22 grader.

19 dec 2014 3

Har följt mångas förberedelser inför jul på olika medier, men själv har det varken pysslats, bakats eller inhandlats julklappar och ingen julgran har vi. Fast det kommer att ordna sig och julen kommer nog hit också. Jag får kavla upp ärmarna och dricka litervis med glögg och helt enkelt köra igång i helgen. Det som ändå känns viktigt är att få chansen att till jul få vara med min familj, krama om min bror, njuta av mamma och pappa, umgås med min fantastiska men  högljudda  spanska släkt, umgås med mina helt underbara vänner och ta vara på dessa fina stunder för som de säger det är det som i livets slutskede är värda något med eller utan julgran.

Ha en fin dag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s