Lamporna

Allt jag gör just nu har med inredning att göra. Just nu ritar jag kök för brinnande livet. Nu börjar det kännas som att jag inte har allt för långt kvar och jag har kunnat beta av en hel del från den lååååånga listan som man måste göra innan man kan skicka in arbetet till skolan. Nu är det mest renritning kvar vilket är väldigt petigt och en massa matematiska uträkningar som jag försöker förtränga för jag tycker det är så knepigt.

2014-12-09 15.13.40

Det är full kaos på skrivbordet, då man skall hålla reda på tusen saker samtidigt, ritningar i alla dess former, kataloger, prislistor, mått etc.

2014-12-09 15.06.09-2

Så ser det ut, ingen styling utan bara min verklighet just nu.

Då jag tog mig en mikro paus så såg jag lamporna som fick mig att tänka på Tusen och en natt som jag skrev om för ett tag sedan. Kommer ni ihåg?! Här kan ni läsa det igen. Det fina är att nu kan ni köpa dem i Sverige på www.inreda.com. Titta gärna in på Annelis fina och inspirerande blogg där hon skriver om lamporna https://www.inreda.com/blogg/2014/12/karlek-lampor/

När jag är klar skall jag ta mig tid att titta närmare på både lamporna och webbshopen för de har så fina saker, men nu tillbaka till elevations ritning av kök.

Ha det fint allesammans så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s