Etnisk stil

Då vi tagit det lite ”lugnt” idag har jag både hunnit fixa i trädgården och äntligen gjort den där beställningen på möblerna till min sons rum. Nu är det dags att ta hand om boningen lite och kanske satsa på lite dekoration.

Jag brukar vara snabb och effektiv när det gäller andra, men när det gäller mitt egna hem tar det tid. Jag gillar så mycket saker och har liksom inte kunnat bestämma mig hur jag vill ha det.

Jag har varit på jakt länge efter marockanska tallrikar och nu äntligen har jag hittat rätt färg och utformning. Dessa är från Rifdesign och du hittar dessa hos Fint by S.

fintbys

Annars så tycker jag som jag sagt så många gånger förr att jag gillar ett hem med personlighet. Vi köper ofta saker som tavlor, små statyer etc. på våra resor. Man blir ibland hemmablind, men när jag börjar titta runt har vi en massa i hemmet som har en historia bakom och är personligt för oss. Vi har en salig blandning av etniska prylar.

am_128624_2464381_417782

Som ni ser är det helt ok att blanda stilar som marockanskt och asiatisk. Man kan även blanda modernt med etnisk, spanskt med skandinaviskt, ja allt är ok bara ni trivs i det och tycker att det är fint.

pierced-tin-pedndant-light-geometric-inlay-buffet-and-mirror-ethnic-chic-black-and-white etnico

Fick en massa idéer av de här fina bilderna från bloggen El pais de Sarah. Det finns fortfarande saker att bygga på här hemma och det finns  massor massor av fina webb-shoppar med fina saker från hela världen. Eftersom vi nu lyckats bli krassliga hela familjen, så skall jag passa på att kolla in utbudet lite i morgon.

Det känns även som det här etniska börjar komma mer och mer och då är det bäst att hänga med.

Men nu är det dags för soffan och styra upp buset nere i vardagsrummet, det är ett fasligt liv där nere.

Önskar er alla en trevlig kväll!

Bilderna är lånade av Fint by S och El pais de Sarah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s