Ofrivilligt äventyr en torsdag eftermiddag

 Istället för en mysig fika och pratstund med mina vänner Lisa och Elin så fick vi traska runt i djungelliknande vegetation.

13 November 2014 1

Det var blött och halt, men det var vackert och det luktade natur. Ljudet från bäcken var rogivande, hade det varit i en annan situation hade man verkligen njutit, men nu med helt fel kläder, myror som bets, mygg överallt och ett uppdrag som näst intill var omöjligt kändes det inte kul.

13 November 2014 2

13 November 2014 4

Vår lilla Jack Russell hane, Eto  som ganska ofta sätter mitt tålamod på spel fick för sig att rymma. Han brukar mest springa runt i naturen, men han kan också få för sig att stå och skälla på andra hundar i deras trädgårdar eller jaga bilar.

13 november 2014 6
Eto

Mörkret föll och det blev kallt, men Eto hade ingen lust att komma hem. I tre timmar varade ”jakten” och när Elin till slut fick tag i honom så var det en stor lättnad.

13 November 2014 3

Frusna och trötta kom vi äntligen hem. Trots att det verkligen inte blev som planerat är jag glad att jag fick en stund med mina vänner. Och Lisa tusen tack att du tog hand om Nicolas och Elin tack för att du fångade ”odjuret” och att du höll mig och Alexis sällskap. Jag vet att vi kommer att skratta åt det här och redan nu kan jag se det komiska i hela situationen, men igår kändes det inte kul.

Idag regnar det här och jag längtar till att ha alla hemma och kanske spela något roligt spel eller bara sitta i soffan och titta på film.

Ha en trevlig fredag allihopa!

2 kommentarer

  1. Haha, jag skrattar redan åt det, men å andra sidan var ju jag den som fick det lugnaste uppdraget.
    ”El perrito está un poco loco”, var Matias kommentar till det hela.
    Ha en skön fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s