Det var här allting började…

Söndagar här ägnas oftast åt familj eller vänner. Man träffas äter en bit mat, men framför allt umgås man, äldre, medelålders, unga och barn.

 Då vädret verkligen bjöd på sin bästa sida, ville vi till havet och vi ville umgås och äta gott, barnen ville dessutom åka på sina skotrar, så det blev en tur till La Carihuela, Torremolinos. Här finner man en lång strandpromenad kantad av massor av restauranger och små butiker.

La Carihuela 3

La Carihuela 5

Det är verkligen det perfekta stället om man vill äta god fisk, ta en promenad och njuta av vädret.

La Carihuela 1

För mig personligen är La Carihuela så mycket. Det var här mormor hade sitt hus på 60-talet, där var här mamma och pappa bestämde sig för att dela sina liv trots språk och kultur skiljaktigheter och det var här jag träffade min man första gången. Det var också här min kära kusin Suzy lärde mig blåsa bubblor med tuggummi, det var här jag hade mina första hund, Chica och det är härifrån jag har mina första barndomsminnen.

Så att gå här betyder så mycket för mig. Jag fylls med minnen och känslor som är väldigt personliga. Utåt ser jag väl ut som alla andra som strosar runt men inom mig strömmar en hel hög med känslor upp.

La Carihuela 2

Så att få spendera en söndag här med sol, familj och vänner var verkligen ett fint avslut på den här helgen.

Jag önskar er alla en fin vecka med massor av sol!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s