Like paper

I söndags hade jag en liten stund över och hann bläddra lite i inredningstidningarna jag hade köpt några dagar innan. Jag får verkligen ro i kroppen och är som i en liten bubbla. Jag får inspiration och idéer, men det är även ett måste. Det gäller att hänga med både när det gäller trender, men även nya material som används till möbler, golv, väggar och byggmaterial.

När jag sitter där och insuper alla fina hem och möbler i en av favorit tidningarna ”Arquitectura y Diseño” så ser jag helt plötsligt något väldigt bekant. Det är en artikel om Aust och Amelung som har gjort en kollektion av lampor i betong.

Dua 1

När jag och min underbara vän och ”partner in crime” Madde besökte Milano mässan tidigare i år pratade vi med Sebastian som är en av designerna av just dessa lampor. Jag minns att Sebastian var väldigt trevlig och berättade för oss hur de hade tänkt och hur de skapat lamporna i betong som ser ut att vara i vitt papper. Just dessa lampor var en av mina favoriter.

Dua 1 4
Privat Bild från mässan
Dua 1 6
Privat Bild från mässan

Jag hoppas nu att det skall gå riktigt bra för dessa två unga designers och att en och annan lampa så småningom kommer att hänga i våra hem runtom i världen. Här kan ni gå in och kolla på deras shop. 

Allt detta gör mig själv även påmind varför jag började med mina studier som Inrednings konsult. Ibland när jag kämpar med dessa ritningar, kan jag faktiskt glömma bort varför jag ens började, men det är ju helt klart för jag älskar kreativitet och jag älskar att skapa och jag tröttnar inte på att titta och beundra vackra saker.

”If you do what you love, you will never work a day of your life”

Och tänk kära ni det är redan fredag!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s