Söndag brunch

Efter en natt med ösregn så vaknade vi upp till en något grå dag, men molnen började skingra sig ju längre in på dagen vi kom.

På Koh Samui:s västra sida så ligger en otroligt fin strand som heter Lipa Noi. Där ligger även beach klubben, Nikkis beach som finns i många delar av världen.

IMG_4424.JPG

På söndagar har de en otrolig brunch buffé med smaker från Vietnam, Spanien, Amerika och naturligtvis Thailand.

IMG_4421.JPG

När vi ätit oss mätta, tog vi en stor säng och bara låg och njöt av omgivningen, musiken och av de solstrålarna som kikade fram mellan de bomullsformade molnen.

IMG_4425.JPG

De på Nikkis är otroligt duktiga på att skapa stämning i form av musik spelad av dj:s ibland ackompanjerat av saxofon, flöjt, trummor eller bas, de har dansare och personalen är pratsam och är där för dig.

IMG_4423.JPG

IMG_4422.JPG

Förra året vi var här fick vi en oförglömlig upplevelse tack vare människorna. Den här gången var det naturligtvis helt andra människor och det blev inte alls samma stämning.

Vi hade i varje fall en väldigt fin söndag som familj och vi skrattade och retades och njöt av att vara på denna magiska plats.

IMG_4420-0.JPG

Om ni någon gång åker till Samui rekommenderar jag er starkt att åka hit, antingen till beach klubben eller bara stranden Lipa Noi. Härifrån ser man de vackraste solnedgångarna och det är en upplevelse i sig.

Nu är det en ny vecka och för egen del skall jag ta vara på varje minut hoppas ni gör det ni också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s