Slår aldrig fel

Så som alltid när vi reser så var det dags för ett sjukhusbesök. Den här gången var det dock inte lika dramatiskt som det varit andra gånger när barnen har krossat tänder eller sprungit in i väggar och spräckt upp hela pannan och vi fått åka ambulans.

Det slår verkligen aldrig fel, ett sjukhusbesök verkar liksom bara höra ihop med våra långresor. Äldsta killen blev riktigt dålig under natten och det var bara att besöka en läkare. Av vår erfarenhet så har sjukvården i övriga världen varit väldigt bra, så vi känner ingen oro, trots att det är verkligen inget du önskar på din resa.

Det gick relativt snabbt på Unionhospital Sha Tin och de var noga och effektiva. Den här gången var det halsfluss. Läkaren pratade perfekt engelska och medicinen hämtades ut direkt från sjukhuset i små påsar där det står exakt doser och vad de innehåller.

IMG_4218.JPG

Efter en dags vila, hoppas vi så att att vi kan njuta och se något mer av Hong Kong, då det är sista dagen innan vi drar vidare.

IMG_4203.JPG

I morgon är det en ny dag med förhoppningsvis massor av möjligheter!

IMG_4201.JPG

2 kommentarer

  1. Jobbigt, skönt att ni är lugna och resvana när det händer sådant. Hoppas han kryar på sig snabbt och ni får en trevlig resa, vart ni nu ska. Kul att få se lite bilder från Hong Kong!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s