Bra dag

I måndags träffade jag min vän Jessica (annorlundaunderba) som just den morgonen hade haft det lite jobbigt minst sagt. Ibland har man bara sådana där dagar det inte känns roligt. Igår hade jag en sådan dag.

I dag vet jag i varje fall kommer att bli en bra dag för den har redan vunnit i hästlängder med gårdagen. Bara att få sova 6 sammanhängande timmar gör att jag kände i morse att nu var jag redo för dagens fight. I dag kan jag se ljuset, glädjen och idag vill jag massor.

Sun

Nu efter nästan en timmes löpning på strandpromenaden känner jag mig redo att börja skissa bilden som jag måste lämna in till skolarbetet och dagens bestyr.

2014-09-10 10.35.40-2

Hur har er vecka varit? Jag hoppas i varje fall att det som är kvar av den blir fantastisk.

2 kommentarer

  1. ja jisses en sån jäkla måndag jag hade. Igår vart det bättre men i natt har det varit rörigt igen. Vi tog in på hotell igår och Bolt har skällt på allt, alla nya ljud. Så jag har varit uppe hundra gånger och sagt till honom…..Får bli en siesta lite senare tror jag bestämt. Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s