Efterlängtad lunch

Tänk att vi som bor på solkusten oftast flyr under sommarmånaderna. Det är är alldeles för mycket folk. Så vi njuter innan och efter sommarmånaderna.

Idag passade vi på att åka till Nikkis beach i Marbella eftersom de stänger om ca en månad och det var så där lagom med folk.

IMG_3722.JPG

Det är en väldigt speciell stämning här. Man blir verkligen bortskämd och de är väldigt uppmärksamma. Dessutom är alla som jobbar där från olika länder och flerspråkiga vilket är lite speciellt. Vår servitör Katalina var från Ungern. Alla bord har sin egna servitör och det första de gör är att presentera sig, vilket gör det hela lite mer personligt.

Vi alla åt en riktigt god lunch. Jag fick äntligen äta deras goda Chicken Satay igen. Dessa smaker får i varje fall mig att tänka på Thailand.

IMG_3721.JPG

Efter ha ätit mig proppmätt eftersom jag kunde inte sluta äta, fick det bli en stor frukt tallrik som vi delade hela familjen. Där fanns frukter från hela världen.

IMG_3724.JPG

Visst hade jag kunnat stanna kvar här resten av hela dagen utan problem, men vi valde att åka hem till vår pool och lugnet.

IMG_3723.JPG

IMG_3725.JPG

Värmen håller i sig här och man orkar inte göra så mycket. Efter bad och lite solning drog vi oss tillbaka in i huset där det svalkar.

Hoppas ni njuter av helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s