Fint avslut

Det blev ett fint avslut igår på sommarlovet. Det blev en dag nere på vår sport klubb (Sport club Reserva del Higueron) där de hade finalerna på Madison beach volley tour. Förra året var vi ju också och tittade på just finalerna om detta kan du läsa här.

Madison beach volley 7

Det är en otrolig härlig stämning på beach volley turneringar. Det spelas musik, publiken dansar och i pauserna uppträder cheerleaders.

Madison beach volley 6

Madison beach volley 3

I går var det otroligt varmt och det var svettigt att sitta i solen, men det var väldigt spännande. Vi hejade naturligtvis på våra egna spelare härifrån Fuengirola.

Madison beach volley 4

Madison beach volley 1

Tyvärr förlorade de, men det var en spännande match och vi får hoppas på bättre tur nästa gång. Efter en god lunch på kvarters restaurangen så fick det bli poolen. Sedan var det dags att förbereda sig inför starten.

Jag tycker att det har gått väldigt bra. Killarna är jätte glada att vara tillbaka och de har båda fått många nya klasskamrater. Själv kom jag igång jätte bra med studierna och jag hoppas att det fortsätter så.

Dessutom så är det första dagen på min favorit månad. Det är nu nästan allt börjar på nytt efter sommaren, temperaturerna sjunker (förhoppningsvis för det är jätte varmt), stränderna töms på alla turister och lugnet börjar så småningom komma tillbaka här på solkusten.

Önskar er alla en underbar start på denna månad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s