Vackra Sverige

En vecka kan gå väldigt fort, speciellt när man får vara runt familj och vänner.

Vi hittade också på en massa roligt. Vi spelade mini golf i Kristineberg och äntligen har barnen blivit så stora så de uppskattar t ex ett besök på Vasamuseet.

IMG_3461.JPGIMG_3459.JPG

IMG_3460.JPG

Mina spanska släkt och vänner frågar ofta hur det är i Sverige och jag säger alltid att det är vackert. Jag tror inte jag såg det med samma ögon när jag bodde här, men nu när jag verkligen tittar, njuter och tar mig tid så inser jag hur fint det är.

IMG_3462.JPG

Varje morgon drog jag på mig träningskläderna och tog en promenad runt Kyrksjön. Att starta dagen med grönska och frisk luft är nog en av de bästa sakerna jag vet.

IMG_3463.JPG

Och visst är det vackert?!

Mamma och moster ordnade också en stor släkt träff på Ekerö. Ekerö där jag under min barndom sprang runt barfota mestadels av sommarna och busade med mina kusiner. Nu har vi egna barn och nu var det deras tur att busa.

IMG_3465.JPG

Igår kändes det ändå bra att dra hemåt. Vardagen, jobb och skola har börjat och i luften kände man att hösten var på väg. Vi har fortfarande massor av sommar kvar hos oss och skolan och vårt allvar börjar inte förrän 1 september.

Så nu är vi tillbaka till värmen och i dag blir det sol och bad. Har även internet igen, så nu kan jag skriva igen.

Ta vara på dagen!!!

IMG_3466.JPG

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s