Rutiner

Inläggen lyser med sin frånvaro, men ibland får det bara vara så.

Vi har haft en fin tid med massor av besök av familj och vänner, men det är trots att det är jätte kul till slut slitsamt.

Jag känner att jag behöver komma tillbaka lite till mina rutiner. Att hela tiden äta ute och kanske slarva lite med kosten känns efter ett tag. Att inte heller få de där morgonpromenaderna eller träningspassen då jag en stund bara får tänka och ta vara på mig själv börjar kännas.

Min käre bror är här och det är han som hjälpt mig med träningen och det är sådan lyx att få hjälp och tips. Igår kom vi iväg till stranden på kvällen. Han tränade funktionell träning medan jag först promenerade och sedan sprang så lungorna sprängde. Det kanske låter hemskt men jag älskar att få ta ut mig ibland och springa som en galning.

Nu är det dags för att förbereda för dagens äventyr.

Ha det så fint så länge!

20140715-124821-46101324.jpg

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s