Hav, sol och vind

Nu när mannen äntligen är hemma igen kunde vi äntligen njuta en dag på havet.

20140705-191323-69203770.jpg

Vi packade båten med mat, dryck och familj och drog i väg några timmar på ett spegelblankt Medelhav. Trots att jag blir väldigt påverkad av havets rörelser så var det en fantastisk känsla.

20140705-191627-69387338.jpg

Vi såg La Cubana och favorit restaurangen Los Marinos. Kusten, byarna och bergen ser så annorlunda ut från havet.

20140705-192007-69607250.jpg

Trots att det blev lite svettigt när vi skulle lägga till i Puerto Marina så längtar jag till nästa gång jag får känna, vinden i ansiktet, doften av hav och känslan av frihet och äntligen har jag fått uppleva det där jag en gång i tiden jag knappt vågade drömma om.

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s