Kvarterskrogen Al Rolo

Al Rolo är vad man kan säga vår kvarters krog här i El Higueron. Här har vi samlats många gånger med vänner och familjen. Här har vi ätit väldigt gott, druckit en massa vin, pratat, skrattat, vissa kvällar har blivit till minnen vi än idag pratar om, allt detta medan barnen lekte och stojade som de var hemma.

Al Rolo 2

Nu har de bytt ägare och koncept, men utsikten är fortfarande lika vacker. Man ser Fuengirolas bukt, Medelhavet, bondens hem som bor i dalen, över hela El Higuerons sport klubb och upp till Mijas bergen.

Al Rolo 6

Al Rolo 1

Vi åt tapas i alla dess former och smaker, men alla var riktigt goda. Jag beställde till och med in kycklingbullarna med wasabi och guacamole två gånger!!

Al Rolo 4

Medan vi njöt av maten berättade min yngsta son om sin jobbiga dag. Han hade fått gå i affärer i flera timmar och han hade bara fått en sak han gillade. Sedan trots att han var så trött efter att ha gått så mycket var han tvungen att gå ner till restaurangen som han inte ville gå till. Vi vuxna kunde inte låta bli att skratta, men vad underbart det är att få en liten inblick hur de uppfattar ”livet” utifrån sina egna erfarenheter.

På vägen hem som bara är en backe upp hörde vi syrsorna spela och när vi tittade upp mot den klara himmelen såg vi månskärpan som än så länge är så tunn.

Idag blir det förhoppningsvis både en roligare och en mindre jobbig dag för min son.

Ha det fint alla ni!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s