Kärt återseende

Igår träffade jag min kära vän som jag lärde känna den tid då mina bekymmer var vad jag skulle ha på mig på kvällen. Jag bodde i en etta i Torremolinos med tre kompisar och vi turades om vem som fick sova i de två sängarna. Det gjorde egentligen inte så mycket för man var knappt hemma.

I början förstod jag inte mycket som med åren blev en vän för livet sade. Nu är det mycket tack vare henne jag förstår norska så bra.

Igår träffades vi på den platsen som vi båda har varmt om hjärtat. Den lilla oasen på slutet av Fuengirolas strandpromenad, där man kan vara sig själv, la Cubana. Har tidigare skrivit om detta ställe som är en av mina favoriter, ni kan läsa det här

2014-06-30 12.13.45-1

2014-06-30 13.08.41-1

Jag skrev igår om att se vänners barn växa upp och att få träffa Adil igen efter 13 år kändes stort.

2014-06-30 13.40.13-1
Adil

Nu var han inte lika kramgo och han hällde inte ut sin glass över mig, men minnena finns kvar.

Adil och Elle, La Cubana
Jag och Adil på La Cubana för ca 13 år sedan

Nu väntar två badsugna killar på mig. Jag borde egentligen plugga, men det får vänta……

Hoppas ni som har semester njuter av lata dagar och ni andra önskar jag en fin dag!

2014-06-30 13.40.38-1
Färsk pressad juice

2014-06-30 14.13.12-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s