Schweizisk afton

Den här helgen har gått i firandes tecken. Igår fortsatte vi sommarlovet med fest och trevligt sällskap.

Schwesiak afton 7

I går träffades vi för att ha en schweizisk afton. Värdparet Fredde och Nadine bjöd på raclette, Schwezisk music och VM-fotboll. Schweiz spelade ju i går mot Ecuador och vann som tur var;).

Schwesisk afton 5

Schwesisk afton 3

Det är andra gången i mitt liv som jag äter raclette, men den här gången fick jag instruktioner från ett proffs.Var och en smälte sin ost med tillbehör som skinka, inlagd gurka, potatis, tomat och champinjoner. Tänk vad ens liv blir berikat av att känna folk från andra kulturer och länder, dessutom så får man smaka en massa god mat som man kanske inte hade ätit annars.

Schweisisk afton 2
Vackra Nadine

Vi satt länge och pratade medan barnen badade så de blev blåa om läpparna. Himmelen bytte skepnad och temperaturerna blev något behagligare, syrsorna spelade och svalorna sjöng. Det är just de här stunderna som gör att jag bara älskar sommaren.

Schweisisk afton 1

I dag blir det bara att vila här. Vi har haft det helt fantastiskt de sista veckorna, men ibland måste man stanna upp och samla nya krafter och energi.

2 kommentarer

  1. Härliga kvällar! Tack för påminnelsen om att man ska njuta och kanske vara lite extra social. Här hemma är det ju som allra ljusast nu, helt underbart. Man får inte tänka att det vänder på midsommardagen, och blir mörkare igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s