Great Gatsby

Hej på er allihopa igen! Jag har haft en ofrivillig paus då jag inte hunnit med, men nu igår hade barnen avslutning och det är äntligen sommarlov!!

Vi började lovet med att gå på fest som vi kommer att minnas så länge vi lever. Vi hade samlats för att fira en vän som fyllt 50 och en tjej som nu tar klivet in i ”vuxenvärlden”.

Festens tema var Great Gatsby som ni ser. Det var riktigt kul att för en gång skull verkligen klä upp sig och känna sig extra fin.

Great Gatsby 1
Jag, Madde och Nadine (tusen tack vännen för att jag fick låna bilden)
Great Gatsby 3
Vackra Mirja

Festen var verkligen storslagen, festen hade allt, underhållning i form av saxofonist och dansare, god mat, champagne, drinkar av alla dess slag, dekorationer, live band influgna från Sverige, ja de hade tänkt på den allra minsta detaljen.

Great Gatsby 9

Great Gatsby 7

Great Gatsby 6

Det var en varm sommarkväll som efter småtimmarna blev lite kylig, månen lyste och skenet från Fuengirola och Mijas lös upp den nattsvarta himmelen. Det doftade sommar, tjejerna tog av sig skorna och dansade barfota i gräset, killarna slängde av sig smokingarna och dansade och sjöng (eller rättare sagt vrålade) långt in i natten. Det var en kväll fylld av glada människor, mycket kärlek, en fantastisk familj som tillsammans med oss alla ville fira något stort. Jag är oerhört tacksam att fått vara del av detta!

Great Gatsby 5
Underbara familjen Idsäter

Great Gatsby 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s