Nytt perspektiv

Har ni varit med om att gå samma gata i flera år och helt plötsligt upptäcka något nytt? Häromdagen var vi på mina svärföräldras hotell i Fuengirola och för första gången såg jag stranden uppifrån. De bor på 10 våningen så utsikten är helt fantastiskt. Man såg hela hamnen, ända bort till stranden i Carvajal och ända upp till oss i El Higueron.

Fuengirola 3

Jag går som ni vet ganska ofta den långa strandpromenaden, men jag har aldrig tänkt på att stranden är så bred. Jag personligen tycker inte Fuengirola är särskilt vackert, men när man ser helheten och ser bukten med sina två pirar, hamnen och bergen bakom så måste jag nog säga att jag njuter av det jag ser och jag blir glad.

Fuengirola 2

Fuengirola 1

Ibland måste man få lite nytt perspektiv på saker och ting för att se det man har runt omkring sig med nya ögon.

Nu är det sista helgen innan sommarlovet för barnen i varje fall och den välkomnar vi verkligen.

Ha det så fint så länge!

1 kommentar

  1. Det ser verkligen fint ut! Jag bodde 7 veckor utanför Marbella i min ungdom men såg inte så mycket annat längs kusten. Minns dock att jag vara i Estepona någon dag och en bergsby – Cacares? Måste vara en härlig tid nu innan värsta värmen och horden med turister?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s