Inredning av kontor

För ett tag sedan fick jag förfrågan av min man om jag inte kunde hjälpa honom och hans kompanjon att inreda deras nya kontor. Jag blev ju naturligtvis jätte glad. Eftersom jag fortfarande har en del kvar på kursen som Inrednings konsult är det ett fantastiskt chans att få göra ett sådant här uppdrag.

Trots att mina uppdrags givare var några jag känner väl så gjorde jag det så professionellt som jag kunde. Jag har ritat planritningar med möbleringsförslag, tagit foton och frågat frågor för att få reda på deras önskemål och behov. De direktiv jag fick var mer funktionella, sedan hade jag mer eller mindre fria händer.

Det har varit en rännande till Ikea och kontoret. Jag valde Ikea för här på solkusten är det nog det enklaste stället att hitta det mesta på ett och samma ställe. Dessutom så känner jag till deras produkter och leveranserna har bara tagit några dagar vilket kan skilja från möbelaffärerna. Ibland kan det ta uppåt flera veckor att få sina möbler och ibland är de tom beställningsvara. Här var det att jobba snabbt och få allt på plats så fort som möjligt.

Kontor på Edf. Anunciata 1
Avkopplingshörna

Igår var jag där för att kolla hur det såg ut när de sista möblera kommit på plats som vi beställde i måndags. Bilderna är inte professionellt tagna och inte heller stylade utan de är för att jag skall utifrån dem kunna arbeta och se vad som eventuellt behövs läggas till. Det kommer att tillkomma lite mattor, då det ekar en del i rummen, en del växter och inredningsaccesoarer.

Kontor Edf. Anunciata 2
Konferensrum

Min mans companjon var så glad när han fick se sitt kontor och fick beskrivningen det är så ”cozy” (han är engelsman) och det känns inte alls som ett vanligt kontor och han trivs jätte bra än så länge. Detta glädjer mig verkligen för det var precis den känslan jag ville att de skulle få.

Kontor på Edf. Anunciata 4

Kontor på Edf. Anunciata 3

Här går tiden alldeles för snabbt för tillfället, så det är väl dags att sätta igång här.

Ha det så fint så länge!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s