Gårdagens power walk

I dag känner jag verkligen av gårdagens power walk på två timmar. Jag tror varken jag eller min vän Jeanette hade tänkt gå så långt, men vädret var underbart, vi hade inte hunnit träffas på flera månader och vi hade massor på våra hjärtan. Bilderna är från vår fina promenad som tog oss till slottet Sohail, Miramar, och Paseo Maritimo i Fuengirola (strand promenaden).

2014-05-26 19.51.51-1

Trots att klockan visade över åtta på kvällen var det fullt med folk på stranden som njöt av de sista varma solstrålarna för dagen. Medan många turister som var rödrosiga av timmar i solen var redan finklädda för att avnjuta en middag på någon av alla restaurangerna.

2014-05-26 19.32.12

2014-05-26 19.59.27

2014-05-26 20.32.11-1

2014-05-26 20.38.15-1

På vägen hem strax efter nio visade bilen 26 grader och jag kände den varma vinden genom den nervävade fönster rutan. Kanske jag borde haft den stängd för musiken vrålade ut ur högtalarna och jag sjöng eller ylade som vissa säger att jag gör. Jag ”sjunger” bara när jag är själv eller när jag åker med mina söner för då ylar de ikapp med mig och då känner jag mig inte så dum. Man kan helt enkelt inte vara duktig på allt ;).

Nu är vi inne på en bit på dagen här som känns att bli ganska varm.

Önskar er alla en fin dag fylld av möjligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s