Glad

glada
Bild lånad av Boktipsaren.se

Jag har längtat så länge efter just den här veckan så jag kan knappt tro att vi äntligen är här. Jag har dessutom nu äntligen nått min matchvikt tack vare hårdträning efter min brors direktiv. Jag är både stolt över mig själv och min bror som månad efter månad arbetat fram nya träningsscheman till mig. Det bästa är att jag inte behövt gå efter några dieter och jag har kunnat äta mina älskade kanelbullar, det gäller bara att ha en balans.

Den här veckan är dessutom fullspäckad med riktigt roliga event, jobb och plugg. Nu skall jag iväg till Ikea för att förhoppningsvis inhandla det sista till kontoret som jag håller på att inreda.

Ha en fin start på veckan allihopa!

3 kommentarer

  1. Grattis! Bullar och målvikt är ju en drömkombo. Hur har du tränat? Jag måste, måste, måste börja köra styrka. Alternativt helt sluta äta eller acceptera att de extra kilona ligger där på magen och får mig att se ut som om jag är i tredje månaden. Nej, fy.

    1. Jag har tränat mycket styrketräning kombinerat med kondition och yoga. Man skall gärna ta i när du tränar styrketräning. Det är klart du skall trivas och samtidigt kunna äta. Ge inte upp bara!!!

      1. Tack! Har lite svårt att pressa mig med styrka när det blir jobbigt, men ett spikat program kanske kan få mig att lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s