Fredags mys

Solen har nu gömt sig bakom bergen och nu är det bara några timmar kvar på denna dag.

2014-05-23 3

Nu är alla ”måsten” gjorda och jag är helt slut. Jag är överlycklig att jag klarat av veckan med alla aktiviteter, klädombyten, läxor, mellanmål, middagar, rastningar av hundar, jag har inte glömt något barn (brukar oftast upptäcka det ganska snabbt dock), eller glömt någon hund ute och nu har vi även varit ute på den här dagens sista promenad med hundarna, så nu kan jag slappna av.

2014-05-23 4

Nu på väg hem så tyckte mina barn att ”mamma idag skall man ju ha fredagsmys och titta på film”. Det här med fredagsmys är så svenskt och jag tycker att det är så roligt att trots att båda mina killar är födda här, har lyckats snappa upp just det där ”svenska”. Jag har försökt finna en översättning på spanska, men än har jag inte hittat någon bra. Jag kommer att slockna på två röda under filmen, men det är ju faktiskt fredag så om jag somnar som ett barn i soffan så gör det inte så mycket.

2014-05-23 6
Vår gata, med Fuengirola i fjärran

Så nu är det dags för soffan, film och pop corn.

Ha en underbar kväll alla ni där ute!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s