Nytt tänk

God morgon allihopa! Ja ha så gick gårdagen och jag hann knappt blinka kändes det som. Här har temperaturerna sjunkit en del men om jag skall vara ärlig så tycker jag det är ganska skönt.

Just nu är jag helt fokuserad på skolarbetet och det blir väldigt mycket inredning. Jag läser tidningar och kollar allt jag kommer över på webben, framförallt får jag mycket inspiration från Pinterest. Det finns så vackra hem, stora och små både i stora städer och på landsbygden. Det blir mycket skandinavisk stil och inredning, trots att det är väldigt snyggt och jag gillar det verkligen, så känns det som det behövs lite nytt tänk.

Varje projekt skall ju spegla de människorna som bor där och tyvärr blir det lite så att gillar man en sak så är det ibland svårt att bryta av med något helt nytt.Man måste förnya sina idéer helt enkelt.

Så jag var tvungen att leta efter något som inte såg ut som alla andra, något som bröt av det monotona. Här kan man se blandning av karibisk stil med nutidens design. Det känns fräsch och luftigt.

11f98312-eb2c-43a1-9bf1-f1b9d2c3ace6
Inredare Cristina Rodriguez, Foto Gaelle Le Boulicaut

2cb12fb8-aaa1-4b6e-9756-90f7da6afad6
Inredare Cristina Rodriguez, Foto Gaelle Le Boulicaut

Här har inredaren som är en spansk tjej, Cristina Rodriguez använt sig av färgerna vitt, grått och svart som verkligen dominerar i de flesta hem, men tillsammans med möblerna och strukturen av rummet får man en annan känsla.

b435aa69-ce66-452f-9cd3-957d32a4f923-1
Inredare Cristina Rodriguez, Foto Gaelle Le Boulicaut

 Här blandar Cristina vad man kan kalla Bali inspirerat tungt teak bord med svarta moderna Tulip stolar från Eero Saarinen. Här har hon valt gråa väggar som också är något man ser i många hem. Här kan man utan problem klämma in en hel hög med vänner och familj.

95c3bb13-0438-464c-8638-205678b0b30f-2
Inredare Cristina Rodriguez, Foto Gaelle Le Boulicaut

Hela hemmet är i samma sparsmakade och lätta stil. Det är färger och material som används i de flesta hem, men som sagt stilen gör att hela känslan ändras.

4177299c-e24b-4ce8-ba3c-c29ec3a54efa
Inredare Cristina Rodriguez, Foto Gaelle Le Boulicaut

Som jag skrev i tidigare inlägg gillar jag när ute och inne inte har några markanta linjer och det är även något som man ser mer och mer. Den här terassen smälter helt in i barnens lekrum.

Nu är det bara att applicera inspirationen och sätta igång här.

Ha det fint så länge!

Alla bilderna är tagna från Mindfood.com

2 kommentarer

  1. Gråvita sovrummet och altanen – I like! Visst har man sin stil som man alltid dras till. Svag för det ljusa, enkla är även jag men svenska bloggar har ibland komiskt lika inredning! Och det blir förstås inte så personligt och kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s